Vas zanima sodelovanje z društvom BEST Ljubljana?

BEST Ljubljana je aktivno društvo, ki ga vodijo študenti. Člani imajo možnost dodatnega izobraževanja z obštudijskimi dejavnostmi. Združujemo študente, podjetja in univerzo. To dosegamo z organizacijo različnih dogodkov, kot so inženirska tekmovanja, sezonski tečaji, motivacijski vikendi in predavanja/delavnice.

S tem želimo evropskim študentom omogočiti osvojiti nova znanja, razviti veščine in sposobnosti delovanja v mednarodnem teamu in seveda ustvariti nepozabno doživetje. BEST je zbirališče visoko motiviranih študentov tehnologije in naravoslovja in je dober partner za komuniciranje z bodočimi kadri ali iskanje novih idej, kar presenečeno ugotavlja vse več slovenskih podjetij.

Zakaj sodelovati?

Podjetja se lahko na interaktiven način predstavijo tako slovenskim kot tudi evropskim študentom. Poleg promocije, ki jo BEST Ljubljana ponuja, se lahko podjetja odločijo tudi za ogled podjetja ali predstavitev problema (npr. študija primera), kar pripomore k bolj učinkovitejšemu oglaševanju. Tako podjetja pridobijo tudi možnost zaposlitve obetajočega kadra.

LETNI SPONZOR

TRENUTNI PARTNERJI

PRETEKLI PARTNERJI

sl_SISlovenian