Prednosti članstva

BEST ti da možnost, da se preizkusiš v organizaciji dogodkov od samega začetka do konca, kar vključuje samo organizacijo, stik s podjetji, univerzo in medijskimi hišami. S tem pridobiš ogromno novih izkušenj in na zabaven način pridobiš veščine, ki ti bodo koristile tako v študentskih letih kot tudi kasneje pri iskanju prve zaposlitve. Prav tako ti BEST daje možnost spoznati da študentsko življenje ni samo posedanje na predavanjih in učenje za končne izpite vendar je to najboljše obdobje v življenju, ko lahko poskusiš nekaj novega in se prepričaš s čim se hočeš ukvarjati celo življenje.

Z BESTom imaš možnost spoznati študente tehnike in naravoslovja iz cele Evrope, ki imajo podoben način razmišljanja kot ti! Tako si lahko pridobiš nova prijateljstva in se naučiš dela v skupinah, tako lokalnih kot mednarodnih. Članstvo v društvu je popolnoma brezplačno!

Kako se nam pridružiš?

Lepo te vabimo, da se nam pridružiš na naših rednih sestankih na Fakulteti za elektrotehniko, ki potekajo vsak torek ob 18:00 v predavalnici P19. V primeru da nisi prepričan/a, da je BEST to kar rabiš v študentskih letih nam lahko pišeš na info@bestljubljana.si ali prideš na sestanek in izveš kaj več. Spodaj pa se lahko prijaviš na našo mailing listo, kjer boš dobil več informacij o sestankih in dogodkih, ki jih organiziramo.

sl_SISlovenian